De eerste inspectie moet worden uitgevoerd na ca. 100-200 km of 6 weken na aankoop.

Dit houdt hoofdzakelijk het aandraaien van alle schroefverbindingen (b.v. van het stuur en de trapas) en het afstellen van de kabels van de remmen en de versnellingen in.

Wij raden u aan deze onderhoudsbeurt te laten uitvoeren door een erkende fietsenmaker bij u in de buurt. Onderhoud van uw fiets is een eerste vereiste voor eventuele garantieclaims. Als de fiets niet goed wordt onderhouden, kan de garantie komen te vervallen.