Bestellen is heel eenvoudig: plaats de gewenste artikelen in uw winkelwagentje en vervolledig uw bestelling door op de knop "Naar winkelwagen" te klikken.

Of klik op het winkelwagen icoon in de rechterbovenhoek van de website.

Wij raden u aan een klantenaccount op te zetten. Als nieuwe klant kunt u tijdens het bestelproces een account aanmaken, waarna u automatisch wordt ingelogd. Als u al een klantenaccount hebt, kunt u gewoon inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

U kunt ook bestellingen plaatsen zonder een klantenaccount te registreren. Klik op "Ga verder als gast" in het registratieformulier.

Het bestelproces leidt u stap voor stap door het afleveradres en de betaling. Dan worden al uw gegevens, betaalwijze, bestelling samengevat. U kunt ze controleren en een kortingscode invoeren voordat u de aankoop bevestigt.